ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Εκτιμήσεις για 40.000 οπαδούς στο ΟΑΚΑ με ΑΕΚ!

Η διάθεση των εισιτηρίων άρχισε χθες, με τις πρώτες εκτιμήσεις από την πλευρά του Παναθηναϊκού να κάνουν λόγο μέχρι και για 40.000 κόσμου στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός: Εκτιμήσεις για 40.000 οπαδούς στο ΟΑΚΑ με ΑΕΚ!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε χθες ανακοίνωση αναφορικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης της 9ης αγωνιστικής της Super League, με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και από την πρώτη ημέρα διάθεσης έγινε φανερό το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της ομάδας.

Από νωρίς διαπιστώθηκε μεγάλη κινητικότητα όσον αφορά τα εισιτήρια του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ, γεγονός που έφερε τις πρώτες εκτιμήσεις από την πλευρά του «τριφυλλιού».

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως η προσέλευση του κόσμου δεν αποκλείεται να πλησιάσει, ή και να φτάσει τον αριθμό των 40.000, με τους οπαδούς των «πρασίνων» να ετοιμάζονται για δυναμικό «παρών» στην εξέδρα, το επόμενο Σάββατο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

«Στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού είναι από σήμερα, Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, τα εισιτήρια του αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superleague, Παναθηναϊκός–ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στις 3/11 στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 19:00.

Με την αγορά εισιτηρίου ηλεκτρονικά (πατήστε εδώ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας) εξασφαλίζεις προνομιακή τιμή, αποφεύγεις ταλαιπωρία σε ουρές και επιπλέον ενισχύεις τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, με το ποσό των 2€, υποχρεωτικά τις τρεις πρώτες μέρες της προπώλησης, ενώ για την συνέχεια συμβάλλεις προαιρετικά με το ποσό που εσύ επιλέγεις.

Από την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου η διάθεση εισιτηρίων θα γίνει μόνο ηλεκτρονικά μέσω του www.viva.gr και των viva spots. Από την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται το εισιτήριό τους και με φυσική παρουσία ως εξής:

inner

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

inner

Παράλληλα οι φίλαθλοι, μπορούν να εξυπηρετούνται από τα εξουσιοδοτημένα σημεία της Viva. Στα καταστήματα Seven Spots, Wind, Yoleni’s stores, Ευριπίδης, Τεχνόπολη και Viva kiosk στο Σύνταγμα γίνεται έκδοση και εξόφληση εισιτηρίων για όλους τους αγώνες. Στα καταστήματα Metro, My Market, Bp, ΕΚΟ και Shell γίνεται μόνο εξόφληση των κρατήσεων που γίνονται online ή τηλεφωνικά.

Επίσης, διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στις θύρες 5Γ και 13Γ. Οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι θα πρέπει να προσκομίζουν στα εκδοτήρια πιστοποιητικό ΑΜΕΑ. Παρακαλούμε για την προσοχή κατά την συμπλήρωση του αριθμού ΑΜΚΑ.

Επισημαίνουμε ότι θα πρέπει να συμπληρώνεται ο προσωπικός αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου και να εισάγονται τα σωστά ψηφία. Η λανθασμένη καταχώρηση ψηφίων ή καταχώρηση ΑΜΚΑ που αντιστοιχεί σε τρίτο πρόσωπο, δύναται να εντοπιστεί και η παραγγελία να ακυρωθεί, χωρίς να είναι εφικτή η επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου.

Για την αγορά των απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο 210-8709000 καθημερινές 09:30 – 17:30 ή να στέλνετε e-mail στο [email protected] ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...