ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βουγιούκας: «Χτύπησε στις αδυναμίες μας η Ζαλγκίρις»

Όσα δήλωσε ο Ίαν Βουγιούκας μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ.

Βουγιούκας: «Χτύπησε στις αδυναμίες μας η Ζαλγκίρις»

Αναλυτικά όσα είπε ο Βουγιούκας μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ:

Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλές βιαστικές επιθέσεις και η Ζαλγκίρις μας χτυπούσε στις αδυναμίες και έβαλε πολλά εύκολα καλάθια.

Η Ζαλγκίρις είναι η ομάδα που παίζει με τις λιγότερες κατοχές στην Ευρωλίγκα. Είχε υπομονή και έβαλε τις βολές. Εμείς βγάλαμε πάλι αδυναμία στις βολές. Πρέπει να το δουλέψουμε και να βελτιωθούμε για τη συνέχεια. Όταν χάνεις στην έδρα σου πονάει, αλλά έχουμε κι άλλα παιχνίδια και μπορούμε να καλύψουμε την ήττα αυτή με κάποια εκτός έδρας νίκη.

Πρέπει να βελτιωθούμε για να είμαστε έτοιμοι πρώτα για το Ρέθυμνο και μετά για την Μπουντούτσνοστ. Κάθε ομάδα που παίζει στην έδρα της είναι δυνατή και θα μας βάλει δυσκολίες. Είναι στο χέρι μας να παρουσιαστούμε σοβαροί και να πάρουμε τη νίκη και στα 2 παιχνίδια».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.918 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.