ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γιάκομπσεν: «Μία απόφαση άλλαξε το ματς»

Ο Άξελ Γιάκομπσεν blogάρει στο Panathinaikos24.gr για την εμφάνιση της ομάδας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το εξόφθαλμο λάθος των διαιτητών στο τάι μπρέικ αλλά και το ματς με την ΑΕΚ.

Γιάκομπσεν: «Μία απόφαση άλλαξε το ματς»

Γεια σας. Τα λέμε ξανά εδώ, στο Panathinaikos24, για όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα και κυρίως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Θα ήθελα αρχικά να σημειώσω ότι το ματς ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Και εμείς αλλά και ο Ολυμπιακός παλέψαμε για τη νίκη και αυτό ήταν κάτι που οδήγησε σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι. Εμείς από την αρχή ξέρουμε τις δυνατότητές μας αλλά και το που μπορεί να φτάσει το παιχνίδι μας. Με οδηγό το πάθος μας, καταφέραμε να ανατρέψουμε το 1-2 σετ και να φτάσουμε πολύ κοντά στη νίκη.

Ωστόσο το τελείωμα του ματς δεν καθορίστηκε από εμάς, αλλά από τους διαιτητές. Έκαναν ένα τεράστιο λάθος, που άλλαξε τη ροή του ματς και έδωσε βοήθεια στον Ολυμπιακό ώστε να πάρει εκείνος τη νίκη. Αν γινόταν αυτό που έπρεπε στον άσο του Ράπτη, τότε θα ήμασταν μια ανάσα από την κατάκτηση του τάι μπρέικ και του παιχνιδιού. Η φάση αυτή συνέβη σε ιδιαίτερα κρίσιμο σημείο. Δεν έγινε για παράδειγμα με το σκορ στο 8-6, αλλά στο 12-11. Εάν το σκορ πήγαινε στο 13-11, τότε εμείς θα ήμασταν σαφώς πιο κοντά στη νίκη. Αλλά οι διαιτητές υπέδειξαν κάτι εντελώς διαφορετικό…

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον, ακολουθεί το ματς με την ΑΕΚ, στο οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να «απαντήσουμε» μετά την ήττα στο League Cup. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα πάμε φουλ δυναμικά για να πάρουμε τη νίκη. Το παιχνίδι της Δευτέρας θα είναι εντελώς διαφορετικό από εκείνο του League Cup διότι έχει περάσει καιρός και τόσο εμείς, όσο και η ΑΕΚ έχουμε προπονηθεί περισσότερο και παίξει ένα επίσημο ματς.

Πάντως, εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον καλύτερο δυνατό εαυτό μας, με στόχο να φτάσουμε στη νίκη που τόσο θέλουμε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.