ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πράσινη» τεσσάρα μέσα στου Ρέντη η Κ-15!

Η Κ-15 του Παναθηναϊκού επικράτησε 4-1 επί του Ολυμπιακού στου Ρέντη, σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Πράσινη» τεσσάρα μέσα στου Ρέντη η Κ-15!

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία επιβλητική νίκη επί του Ολυμπιακού στου Ρέντη. Η Κ-15 του τριφυλλιού ήταν σαφώς ανώτερη καθ΄όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα οι «πράσινοι» πήραν κεφάλι στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του του Βολάκη. Στο 13′ ο Δήμος είχε προσπάθεια στο δοκάρι και τελικά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με σουτ στο 25ο λεπτό του αγώνα.

Η αντίδραση του Ολυμπιακού ήταν άμεση και στην επόμενη φάση μείωσαν με τον Κουτσογούλα. Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα ο Ολυμπιακός πίεσε αλλά τελικά οι πράσινοι πέτυχαν άλλα δύο τέρματα με τους Κολοσκάμης (74′) και Δήμο (83′).

Μεγάλη νίκη για τα πράσινα πιτσιρίκια.

Ολυμπιακός: Πούλιος, Κατηφόρης, Μπομπότης, Χρήστου, Γιαλεδάκης, Πάνος (59’ Πρέλιας), Σταυρόπουλος, Κίτσας (41’ Ρέτσος), Μόσχος (41’ Φλώκος), Κουτσογούλας (75’ Μάνδρος), Ποιμενίδης (62’ Γιαννόπουλος).

Παναθηναϊκός: Δρανδάκης, Τσεβάς, Κοκαράκης (49’ Νταμπίζας), Αλεβιζάκης, Ρουσίτ, Ψύλλας (9’ λ. τρ. Αγγελόπουλος), Βολάκης (81’ Κατσαρής), Προδρομίτης (72’ Μπέρκης), Δήμος, Κυριόπουλος (62’ Καλοσκάμης), Καλλέργης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ