ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΕΛΑΣΓΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 37-61

«Πράσινο» πάρτι με τον κόσμο τους!

Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ μπήκαν με το δεξί στο πρωτάθλημα παίρνοντας τη νίκη επί του Πελασγού με 37-61.

«Πράσινο» πάρτι με τον κόσμο τους!

Με μία επιβλητική εμφάνιση τα κορίτσια του μπάσκετ του Παναθηναϊκού επικράτησαν εκτός έδρα με 37-61, στην πρεμιέρα της Α2 μπάσκετ Γυναικών.

Με τον κόσμο στο πλευρό τους οι «πράσινες» έχουν το απόλυτο σε 5 αγώνες, με το σερί να… μεγαλώνει.

Σημαντική η παρουσία του κόσμου του «τριφυλλιού», μιας και 200 οπαδοί των «πρασίνων» που  βρέθηκαν στο γήπεδο, βοήθησαν τα μέγιστα στο να φτάσουν σ΄αυτή την εύκολη νίκη.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.794 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι το «τριφύλλι» μπήκε φορτσάτο  στο παιχνίδι και με το τέλος της πρώτης περιόδου ήταν μπροστά με 11-22.

Ίδια εικόνα περίπου και στη δεύτερη περίοδο  όπου  ο ΠΑΟ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 18-37.  Ο Παναθηναϊκός συνέχισε με… πατημένο το γκάζι και στην τρίτη περίοδο ενώ στην τέταρτη η διαφορά άγγιξε και τους 30 πόντους.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα του αγώνα: 11-22, 18-37, 26-49, 37-61

Πελασγός : Μανιάτα, Χρανιώτη 3, Τσουκαλά 8, Θάνου 7 (1), Αγγελοπούλου, Λύκου, Ντάρλα, Τσιντώνη 2, Φωτεινάκη 12, Δουκούρη 3 (1), Μιχολιά, Καντέλη 2.

Παναθηναϊκός : Ακρίβου, Μούλη 9, Κοίλια Π. 6, Μούτσα 2, Καλαμπάκου 19 (4), Ευαγγελάτου, Αρβανίτη 1, Σλούκα 11 (2), Σιγάλα 2, Βασιλάκη, Εζέτζα 11 και Τριανταφύλλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.