ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανέτοιμοι για Τούμπα οι «πράσινοι»

Οι «πράσινοι» αναμένεται να ολοκληρώσουν αύριο την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη.

Πανέτοιμοι για Τούμπα οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε σήμερα την προτελευταία προπόνηση του ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα στην Τούμπα.

Ο Γιώργος Δώνης είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά, με εξαίρεση τους Άλτμαν, Κουντουριώτη και Κότσαρη που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και οικογενειακό δίτερμα τακτικής. Τελευταία προπόνηση αύριο το πρωί και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία την Κυριακή το μεσημέρι θα αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη.

Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid)
Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid) 1.856 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.