Καλησπέρα σας. Ξανά εδώ, στο Panathinaikos24.gr για να σας πω για τα νέα της ομάδας πόλο.

Η προετοιμασία μας πηγαίνει εξαιρετικά. Είμαστε σε καλό επίπεδο, κάτι που έχει φανεί ως τώρα στα φιλικά που έχει δώσει η ομάδα, κυρίως σε εκείνα με τις ομάδες που βρίσκονται σε ανώτερη κατηγορία από τη δική μας. Δεν απέχουμε πολύ από τις ομάδες αυτές, οι οποίες έχουν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τους κι αυτό είναι ένα άκρως θετικό σημάδι για εμάς.

Αν εξαιρέσουμε τις τελευταίες περιόδους στις οποίες είναι αλήθεια ότι μας έβγαινε η κούραση, πράγμα απολύτως λογικό για την εποχή, τότε μπορώ να πω ότι εμφανίσαμε πολύ καλά δείγματα στα φιλικά.

Το προηγούμενο διάστημα δουλέψαμε αρκετά πάνω στη φυσική κατάσταση και πλέον ασχολούμαστε πιο διεξοδικά με την τακτική και την τεχνική μας, που είναι και τα πιο βασικά κομμάτια για εμάς. Έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας για να δουλέψουμε σε αυτά τα κομμάτια και να βελτιώσουμε τις όποιες αδυναμίες μας, καθώς οι επίσημες υποχρεώσεις μας αρχίζουν τις πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη.

Η άμυνα και η κόντρα επίθεση πιστεύω ότι θα είναι τα δυνατά μας σημεία για τη σεζόν που έρχεται. Έχουμε αρκετούς δυνατούς παίκτες, οι οποίοι κυνηγούν την κόντρα και έχουν έφεση στο σκοράρισμα. Με τον καιρό, εάν δέσουμε στην άμυνα, τότε πιστεύω ότι θα δεχόμαστε λιγότερα από πέντε γκολ ανά παιχνίδι.

Ο στόχος μας είναι, όπως έχω γράψει και την προηγούμενη φορά, η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία και για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να είμαστε σοβαροί στην άμυνα αλλά και την επίθεση, ώστε να φτάσουμε με μεγαλύτερη ευκολία σε αυτό που όλοι προσδοκούμε φέτος.