ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτοιμος για το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Έτοιμος για το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη ολοκληρώνουν σήμερα το πρόγραμμα προετοιμασίας τους για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Σήμερα το πρωί, άπαντες θα μαζευτούν στο Κορωπί για την τελευταία προπόνηση πριν από το ντέρμπι, με τον Δώνη να ανακοινώνει έπειτα την αποστολή για την Τούμπα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός πλάνων του Δώνη θα μείνουν οι τραυματίες Κότσαρης, Άλτμαν και Κουντουριώτης, με τους υπόλοιπους «εκλεκτούς» να αναχωρούν το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.348 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.