ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το «πράσινο» πλάνο για την Τούμπα

Πως αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Το σύστημα και η πιθανή ενδεκάδα.

Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το «πράσινο» πλάνο για την Τούμπα

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αναχωρώντας σήμερα για τη Θεσσαλονίκη.

Μετά την σημερινή προπόνηση, ο Γιώργος Δώνης θα ανακοινώσει την αποστολή για τη Θεσσαλονίκη, με τον Έλληνα τεχνικό να προτιμά, όπως όλα δείχνουν το 4-3-3 ως σύστημα για το αυριανό παιχνίδι.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να καθίσει ο Διούδης, ο οποίος θα έχει μπροστά του τους Κολοβέτσιο – Μαυρομμάτη στο κέντρο της άμυνας, με τον Ινσούα αριστερά και τον Κουλιμπαλί δεξιά.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.467 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον άξονα θα τοποθετηθούν οι Κουρμπέλης – Δώνης, με τον Χατζηθεοδωρίδη να τους πλαισιώνει, ενώ σέντερ φορ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Μακέντα, με τους Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη ως μεσοεπιθετικούς στο πλευρό του Ιταλού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.