ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Κερδίζει η ΑΕΚ, παίρνει το “clasico” η Μπάρτσα (video)

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Κερδίζει η ΑΕΚ, παίρνει το “clasico” η Μπάρτσα (video)

Κυριακή (28/10) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς εμπεριέχει σπουδαίες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, εντός των συνόρων ξεχωρίζει το ΑΕΚ – Άρης, ενώ εκτός των συνόρων τα “φώτα” στρέφονται στο Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Ανώτερη η Ένωση

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη. Σε μίνι κρίση δείχνει να βρίσκεται η ΑΕΚ το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς δεν αποδίδει τα αναμενόμενα αγωνιστικά, ενώ και η αφαίρεση τριών βαθμών που της επιβλήθηκε έριξε κι άλλο τη ψυχολογία των παικτών. Ο Άρης από την πλευρά του μπορεί να ξεκίνησε δυναμικά τις υποχρεώσεις του, ωστόσο έχει ρεκόρ 1-1-3 στα πέντε τελευταία παιχνίδια του, έχοντας εμφανίσει σημαντικά κενά τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση. Η ΑΕΚ έχει απόλυτη ανάγκη τους τρεις βαθμούς, είναι ανώτεροι σε όλους τους τομείς από τους Θεσσαλονικείς και πιστεύουμε πως θα φτάσει στη νίκη. Οι τιμές του άσσου όμως δεν μας ικανοποιούν, έτσι θα πάμε με το συνδυαστικό 1 & Over 1,5 σε απόδοση 2.10.

Ψάχνεται η Ρεάλ

Συνεχίζουμε με La Liga και το “clasico” ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Καταλανοί μπορεί να μην είναι το ίδιο καλοί και ουσιαστικοί όπως τα προηγούμενα χρόνια, παρ’ όλα αυτά είναι και πάλι το φαβορί για τον τίτλο οδηγώντας την “κούρσα” μέχρι στιγμής (χθες προσπέρασε η Ατλέτικο). Έχουν ρεκόρ 3-2-1 στα έξι τελευταία ανεξαρτήτως διοργάνωσης, οφείλουν να βρουν άμεσα σταθερότητα και κόντρα στην προβληματική Ρεάλ δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ακόμη και χωρίς τον τραυματία, Μέσι. Η “βασίλισσα” από την πλευρά της πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, βρίσκεται στην 8η θέση με 14 βαθμούς και δείχνει να μην μπορεί να ξεπεράσεις τις φυγές των Ρονάλντο και Ζιντάν. Δύσκολα θα πάρει κάτι θετικό η Ρεάλ, ο άσσος δίνεται σε απόδοση 2.00 και θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Σε φόρμα η Πάκος Φερέιρα

Περνάμε στη Β’ Πορτογαλίας και την κόντρα της Γκιμαράες Β’ με την Πάκος Φερέιρα. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε εκπληκτική κατάσταση, προέρχονται από τέσσερις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ βρίσκονται μόλις στο -2 από την κορυφή, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο. Σήμερα αντιμετωπίζουν μια ομάδα σαφώς υποδεέστερη, που παρουσιάζει αμυντικά κενά και δύσκολα θα αντισταθεί τις ορέξεις τους. Το διπλό σε απόδοση 2.00 έχει αξία και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Υψηλό σκορ στην Ιταλία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το παιχνίδι Πέζαρο – Αρμάνι Μιλάνο. Η Αρμάνι είναι σπουδαία επιθετικά στις αναμετρήσεις της στην Ιταλία, νίκησε με 103-92 την Μπρίντιζι, με 79-88 την Μπολόνια, με 107-83 την Πιστόια και στην Euroleague ήδη σκοράρει 87 πόντους ανά αγώνα με εξέχουσα επιτυχία εκείνο το 75-99 επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Η άμυνα της Πέζαρο είναι μετριότατη, δέχθηκε 97 από Βενέτσια, 88 από Μπρίντιζι και 77 από Πιστόια, σήμερα θα δεχθεί άνετα πάνω από 90 πόντους και το ζεύγος είναι ικανό να επαληθεύσει την επιλογή Over 161.5 σε απόδοση 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Το βίντεο για τον αγώνα ΑΕΚ – Άρης

Το βίντεο για τον αγώνα Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE