ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: «Τρέφουμε εκτίμηση και σεβασμό στο Ρέθυμνο»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης επισήμανε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να αφήσουν... πίσω την ήττα από την Ζαλγκίρις/.

Παπαγιάννης: «Τρέφουμε εκτίμηση και σεβασμό στο Ρέθυμνο»

Το Blog του Παπαγιάννη:

Την Παρασκευή κάναμε μία «κακή» ήττα στον… μαραθώνιο της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν καθόλου καλοί, δίνοντας το δικαίωμα στη Ζαλγκίρις να πάρει μία μεγάλη διαφορά. Στην επανάληψη, παίξαμε κατά μεγάλο βαθμό βάσει του πλάνου μας, καταφέραμε να προηγηθούμε, όχι όμως και να κερδίσουμε τον αγώνα που ήταν και ο στόχος μας. Η διοργάνωση έχει ακόμα πολύ δρόμο και θα έχουμε την ευκαιρία να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, αρκεί να μην παρουσιάσουμε ξανά εικόνα ανάλογη του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στη Ζαλγκίρις.

Όπως έχω αναφέρει και στα προηγούμενα blog, με αυτό το τόσο βεβαρυμένο πρόγραμμα δεν έχουμε το δικαίωμα να στεκόμαστε σε αγώνες που πέρασαν. Μόνο να βλέπουμε τα λάθη μας και να βελτιωνόμαστε. Πλέον, αυτό που μας απασχολεί είναι το προσεχές παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Τρέφουμε μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό στην ομάδα της Κρήτης, αφού έχει μετατραπεί σε μια σταθερή «δύναμη» στην Basket League.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, αλλά είμαι βέβαιος πως θα αντιδράσει και θα βρει τον δρόμο του. Απέναντί τους επιβάλλεται να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα προσεκτικοί και ακολουθώντας το πλάνο μας να παίξουμε ωραίο μπάσκετ ώστε να πάρουμε τη νίκη.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 6.721 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.