ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πράσινο» επίτευγμα

Ο κολυμβητής του Παναθηναϊκού Κωνσταντίνος Λέτσος πραγματοποίησε μία εξαιρετική κούρσα στον αγώνα «Ιάσων Ζηργάνος».

«Πράσινο» επίτευγμα

Επρόκειτο για μία κοπιαστική διαδρομή που είναι αφιερωμένη στον σπουδαίο άλλοτε Έλληνα κολυμβητή μεγάλων αποστάσεων .

Ο «τριφυλλοφόρος» κολυμβητής  ρίχτηκε στη μάχη από την περιοχή Χόρτο Μαγνησίας και κολύμπησε περίπου 29 χιλιόμετρα σε 17 ώρες και 40 λεπτά .

Ο Λέτσος κάλυψε  το πρώτο  μισό της υπεραπόστασης  σε 8 ώρες  και 10 λεπτά. Κατόπιν ακολούθησε η επιστροφή του στον τόπο εκκίνησης σε 9 ώρες  και 30 λεπτά.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.835 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κωνσταντίνος κολύμπησε για 12 ώρες νύχτα ενώ η μέση θερμοκρασία του νερού κυμάνθηκε περίπου στους 20 βαθμούς Κελσίου δίχως να κάνει χρήση στολής wetsuit (νεοπρέν).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.