ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρώτη νίκη για τα φίνα κορίτσια

Τα φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού πήραν την πρώτη τους νίκη στη Pre league,μιας και επικράτησαν με 3-0 σετ επί των Βριλησσίων.

Πρώτη νίκη για τα φίνα κορίτσια

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού μπήκαν δυνατά από την αρχή του αγώνα και έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους. Φυσικά στα πρώτα δύο σετ όλα δεν ήταν ούτε εύκολα ουτε ρόδινα για τις πράσινες.

Το «τριφύλλι» παρότι προηγήθηκε με 11-6, όμως τα Βριλήσσια αντέδρασαν και μείωσαν στον πόντοι. Τελικά τα φίνα κορίτσια πήραν το πρώτο σετ με  25-18.

Στο δεύτερο σετ, τα Βριλήσσια πήραν προβάδισμα με 7-5.  Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 9-9 και πέρασε μπροστά με 12-10 με δύο ασερί άσους της Κοσμά. Τελικά τα κορίτσια του Καμπερίδη 25-20.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.298 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο τρίτο και τελευταίο σετ του αγώνα ο Παναθηναϊκός έφτασε σε μία εύκολη επικράτηση με 25-14.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.