ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανακοινώθηκε: Νεκρός ο ιδιοκτήτης της Λέστερ

Εκτακτη είδηση: Νεκρός ο ιδιοκτήτης της Λέστερ.

Ανακοινώθηκε: Νεκρός ο ιδιοκτήτης της Λέστερ

Εκτακτη είδηση: Νεκρός ο ιδιοκτήτης της Λέστερ.

Οπως ανακοίνωσε η Λέστς, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, επέβαινε στο μοιραίο ελικόπτερο που έπεσε έξω από το γήπεδο της Λέστερ και είναι νεκρός.

«Μαζεύοντας τα κομμάτια της καρδιάς μας και με μεγάλη απογοήτευση επιβεβαιώνουμε πως ο πρόεδρος, Vichai Srivaddhanaprabha, ήταν ανάμεσα σ’ αυτούς που έχασαν τη ζωή τους με τραγικό τρόπο το απόγευμα του Σαββάτου όταν το ελικόπτερο που μετέφερε εκείνον κι άλλους τέσσερις έπεσε ακριβώς έξω από το “King Power Stadium”. Κανείς από τους πέντε επιβαίνοντες δεν επέζησε.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.545 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι σκέψεις όλων στο σύλλογο είναι στην οικογένεια του Vichai Srivaddhanaprabha και τις οικογένειες όλων όσων επέβαιναν στο ελικόπτερο σ’ αυτήν την ανείπωτη τραγωδία. Στο πρόσωπο του Vichai Srivaddhanaprabha ο κόσμος έχασε έναν σπουδαίο άνδρα. Έναν άνθρωπο με καλοσύνη, γενναιοδωρία, η ζωή του οποίο καθορίστηκε από την αφοσίωσή του στην οικογένεια του και σε όσους καθοδηγούσε με μεγάλη επιτυχία. Η Λέστερ ήταν μία οικογένεια κάτω από την καθοδήγησή του. Είναι μία οικογένεια η οποία θα συνεχίσει το έργο του και θα διατηρήσει το το όραμα του για το σύλλογο το οποίο είναι τώρα η κληρονομιά του.

Ένα βιβλίο για συλληπτήρια θα ανοίξει στο King Power Stadium την Τρίτη (30/10) για όσους φιλάθλους θέλουν να αποτείνουν φόρο τιμής και θα παραδοθεί στην οικογένεια του Vichai Srivaddhanaprabha. Όσοι δεν μπορούν να επισκεφτούν το King Power Stadium θα μπορούν να το κάνουν διαδικτυακά σε σχετική ενότητα της ιστοσελίδας της ομάδας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.