Ο Εμάνουελ Ινσούα έδωσε το σύνθημα για το σημερινό μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova ο παίκτης του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Για την εντυπωσιακή πορεία του Παναθηναϊκού: «Το πιο δύσκολο είναι αυτό που έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα και η πορεία που έχουμε κάνει. Με την ποιότητα που έχουμε, είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε ο Παναθηναϊκός. Θα πάμε εκεί για να τα δώσουμε όλα και ελπίζω να είναι θετικό το αποτέλεσμα».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Ξέρουμε ότι το παν είναι να είμαστε ήρεμοι. Να έχουμε εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε ότι το φετινό παιχνίδι θα είναι διαφορετικό σε σχέση με την περσινή σεζόν, όμως είμαστε ο Παναθηναϊκός. Αυτό δεν το ξεχνάμε ποτέ. Βεβαίως και θα επηρεάσει η ατμόσφαιρα, γιατί ο αγώνας είναι εκτός έδρας. Όμως είμαστε ο Παναθηναϊκός. Θα παίξουμε με αυτοπεποίθηση. Έχουμε πολλή ενέργεια και όρεξη για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει από τον αντίπαλο: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα και ξεχωρίζω παίκτες όπως ο Πρίγιοβιτς, ο οποίος είναι ένας ποιοτικός παίκτης που ξέρει τι πρέπει να κάνει στην επίθεση. Θα ξεχωρίσω και τον Πέλκα, ο οποίος είναι ένας δυνατός παίκτης, ιδιαίτερα στο ένας εναντίον ενός. Γενικά θα έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή και δυνατή ομάδα, όμως κι εμείς είμαστε μια δυνατή και καλή ομάδα. Οπότε, θα πάμε στην Τούμπα και είναι όλα ανοικτά, ώστε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για τον εφετινό στόχο του Παναθηναϊκού και αν μπορεί να πετύχει το κάτι παραπάνω: «Ξέρουμε τον στόχο που έχουμε βάλει και αυτόν τον στόχο τον έχουμε από την πρώτη μας προπόνηση. Το συζητήσαμε με τον προπονητή και ξέρουμε ποιοι είναι οι στόχοι μας. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι ξεκινήσαμε με μείον έξι βαθμούς, τους οποίους καλύψαμε με την πορεία μας στο πρωτάθλημα. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, προπονούμαστε σκληρά γι’ αυτό και ξέρουμε ότι οι φίλαθλοι μπορεί να μας βλέπουν ως φαβορί, όμως εμείς διατηρούμε την αυτοπεποίθηση μας, αλλά παράλληλα ξέρουμε ότι πρέπει να έχουμε τα πόδια στη γη.

Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα, αλλά να ξέρουμε τι ζητάμε και τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε. Αναφορικά με το πρωτάθλημα, υπάρχουν 4–5 ομάδες, οι οποίες διεκδικούν τον τίτλο, όμως παιχνίδι με το παιχνίδι, βήμα – βήμα και με τα πόδια στη γη, θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS