ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BASKET LEAGUE

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Φτιάχνει σερί και ηθικό κόντρα στο Ρέθυμνο

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ (17:30) και θέλει τη νίκη για να λάβει απαραίτητη ηθική τόνωση μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Φτιάχνει σερί και ηθικό κόντρα στο Ρέθυμνο

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την εβδομάδα που πέρασε, γνωρίζοντας την ήττα από τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ. Αποτέλεσμα που έφερε προβληματισμό και έφτασε το ρεκόρ της ομάδας του Πασκουάλ στο 2-2.

Πλέον, άπαντες καλούνται να αφήσουν πίσω τους τη Ζαλγκίρις και την ήττα της Παρασκευής, κάνοντας μια νέα αρχή κόντρα στο Ρέθυμνο (17:30), για την τέταρτη αγωνιστική της Basket League.

Η ομάδα του Πασκουάλ προέρχεται από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και σήμερα, ώστε να εδραιώσει το νέο του εγχώριο σερί και να πάρει απαραίτητη ψυχολογική τόνωση ενόψει της συνέχειας στη Euroleague, καθώς ακολουθεί το ματς με τη Μπουντούτσνοστ αλλά και εκείνο με τον Ολυμπιακό.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.