ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουλιμπαλί: «Ποτέ δεν μετάνιωσα που ήρθα στον Παναθηναϊκό»

Όσα δήλωσε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί για τη φετινή πορεία της ομάδας, τα ντέρμπι που ακολουθούν αλλά και την απόφασή του για παραμονή στον Παναθηναϊκό.

Κουλιμπαλί: «Ποτέ δεν μετάνιωσα που ήρθα στον Παναθηναϊκό»

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί παραχώρησε δηλώσεις στην εφημερίδα «Live Sport», τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν μετάνιωσε στιγμή που ήρθε στον Παναθηναϊκό, παρά τα όσα έγιναν στη δύσκολη, περασμένη σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κουλιμπαλί:

Για τα τρία ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό που ακολουθούν: «Είναι τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια και θα παρακολουθήσουν όλοι. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Το ιδανικό θα ήταν να νικήσουμε και στα τρία, αλλά είναι πολύ δύσκολο, αφού έχουμε και δύο εκτός έδρας. Δεν θεωρώ ότι θα δείξουμε το ταβάνι μας αυτή τη στιγμή, γιατί η ομάδα εξελίσσεται διαρκώς και η σεζόν έχει πολλούς μήνες ακόμα».

Γι΄ αυτό που θα έλεγε στους νεαρούς παίκτες πριν το ντέρμπι της Τούμπας: «Να παίξουν με τον ίδιο τρόπο που παίζουν μέχρι τώρα και δεν έχουν κάτι να φοβηθούν. Είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, το έχουν δείξει και αυτή είναι η ευκαιρία τους για να τραβήξουν την προσοχή. Τα ντέρμπι είναι ξεχωριστά και όποιος νικήσει, μπαίνει στο μυαλό του κόσμου».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.064 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το συμβόλαιό του που λήγει: «Ποτέ δεν μετάνιωσα που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Σίγουρα αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες πέρυσι που είναι αρνητικές για κάθε ομάδα και για κάθε επαγγελματία. Όμως, φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, μας απασχολεί μόνο το ποδόσφαιρο, έχουμε εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Ήθελα να μείνω, μίλησα με τον προπονητή και τον διευθυντή και συνεχίζω στον Παναθηναϊκό. Για τα υπόλοιπα θα τα συζητήσω στην ώρα τους. Αλλά, είναι βέβαιο ότι περνάω καλά στην Αθήνα και η οικογένειά μου έχει προσαρμοστεί»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.