ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Βόλεϊ: Μοναδικός στόχος η νίκη για το τριφύλλι!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε την ΑΕΚ (19:00) στο κλειστό του Μετς και θέλει να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Βόλεϊ: Μοναδικός στόχος η νίκη για το τριφύλλι!

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται σήμερα στις 19:00 κόντρα στην ΑΕΚ (ΕΡΤ2)  στο κλειστό του Μετς για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague. Έπειτα από τα όσα έγιναν στο ματς  με τον Ολυμπιακό το «τριφύλλι» ανασυντάχθηκε και πάει για να πάρει τη νίκη κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος σε δήλωση του στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη τόνισε τα εξής:

«Έχουμε ένα ακόμα δύσκολο ματς μπροστά μας, όπως είναι τα περισσότερα παιχνίδια άλλωστε στη Volleyleague. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε με μια καλή ομάδα και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη. Θα είναι ένας αγώνας εντελώς διαφορετικός από το Λιγκ Καπ. Σε κάθε ματς αναπτύσσονται ξεχωριστές δυναμικές και εμείς οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι και να ανταπεξέλθουμε στις συνθήκες της αναμέτρησης».

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.