ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Καταπράσινη» Δευτέρα με ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ!

Μια Δευτέρα γεμάτη... Παναθηναϊκό είναι η σημερινή. Που και εναντίον ποιον παίζουν τα τρία «πράσινα» τμήματα.

«Καταπράσινη» Δευτέρα με ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ!

Δευτέρα γεμάτη δράση και Παναθηναϊκό!

Τα τμήματα του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ και του βόλεϊ, ρίχνονται σήμερα στη μάχη, στο πλαίσιο των αντίστοιχων πρωταθλημάτων στα οποία συμμετέχουν.

Την αρχή κάνει στις 17:30 η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ (Cosmote Sport 4) η οποία αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ το Ρέθυμνο για την 4η αγωνιστική της Basket League.

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.228 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έπειτα, σειρά παίρνει η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, που αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο Μετς (19:00, ΕΡΤ 2)για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.

Η καταπράσινη ημέρα τελειώνει στις 21:30, με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να παίζει με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα(ΝοvaSports 1) για την όγδοη αγωνιστική της Super League.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.