ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ξανά στις λεπτομέρειες…

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες με 3-2 από την ΑΕΚ στο Μετς, σε αναμέτρηση για την τρίτη αγωνιστική της Volley League Ανδρών.

Ξανά στις λεπτομέρειες...

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-2 σετ από την ΑΕΚ στο ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής της Volley League Ανδρών, λυγίζοντας από την κούραση και τα λάθη στο τάι μπρέικ.

Η ομάδα του Ανδρεόπουλου πήρε το πρώτο σετ με 25-18, αλλά η ΑΕΚ απάντησε ισοφαρίζοντας με 25-22 για να βαφτεί «πράσινο» το τρίτο σετ με 25-19. Στο τέταρτο σετ, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, στέλνοντας το παιχνίδι στο τάι μπρεικ.

Εκεί, ο Παναθηναϊκός απέκτησε δύο φορές προβάδισμα δύο πόντων (10-8 και 12-10), αλλά τα λάθη στα κρίσιμα σημεία ανέτρεψαν το σκηνικό, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα για το τριφύλλι.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα σετ: 18-25, 25-22, 19-25, 25-19, 15-13

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.