ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δώνης: «Δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση που έπρεπε»

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Δώνη μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2-0).

Δώνης: «Δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση που έπρεπε»

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Δώνης στην κάμερα της Nova:

«Είχαμε ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος, με τον ΠΑΟΚ να είναι πιο απειλητικός στο δεύτερο. Τα συνεχόμενα λάθη έφεραν τη μπάλα στην περιοχή μας, με συνέπεια ο ΠΑΟΚ να παίρνει εύκολα την μπάλα. Μετά το πρώτο γκολ, χάσαμε την ηρεμία μας και την ισορροπία μας. Αυτό το ματς είναι ένα μάθημα για εμάς. Θα μπορούσαμε να το διεκδικήσουμε περισσότερα, αλλά πιστεύω ότι μετά το δεύτερο γκολ νομίζω ότι αποδεχτήκαμε την ήττα. Δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση που θα έπρεπε με την μπάλα στα πόδια. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που αμύνεται καλά, ήταν καλύτερος από εμάς και δίκαια κέρδισε σήμερα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.