ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Δώνης: «Καλό μάθημα για όλους μας το παιχνίδι»

Όσα δήλωσε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Δώνης: «Καλό μάθημα για όλους μας το παιχνίδι»

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι της Τούμπας:

Για το ματς: «Εμείς είχαμε το πλάνο να μας να παίξουμε με δύο φορ για να πιέσουμε τον ΠΑΟΚ. Ξέραμε πως το δυνατό του σημείο είναι το πρέσινγκ στο αντίπαλο μισό. Σε έναν μεγάλο βαθμό λειτουργήσαμε καλά στο πρώτο μέρος. Έκανε κάποιες φάσεις γιατί έχει την ποιότητα αλλά σε γενικές γραμμές το πλάνο πήγε όπως θα το θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν τα πράγματα γιατί μπήκαμε με διαφορετική σκέψη. Η αλλαγή του συστήματος έκανε τους αμυντικούς να έχουν διαφορετική σκέψη και πέσαμε στην παγίδα του ΠΑΟΚ. Δεν μαθαίναμε από τα λάθη και ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε. Το παιχνίδι είναι ένα καλό μάθημα για όλους μας. Θα ωριμάσουμε όμως και θα μάθουμε».

Για τους Πρίγιοβιτς και Ζαμπά: «Ο Ζαμπά είναι ένας παίκτης πολύ γρήγορος. Στο πρώτο μέρος δεν πήγαν άσχημα οι παίκτες μου. Οι σύγχρονες ομάδες παίζουν έτσι. Ο Πρίγιοβιτς πήγε πολύ καλά σήμερα, δεν είναι επικίνδυνος μόνο για εμάς αλλά για όλες τις ομάδες. Δεν θεωρώ πως ήταν το ίδιο επικίνδυνος ο Ζαμπά».

Για την υποδοχή του από τον κόσμο: «Ο χρόνος πάντα μας κάνει πιο συνετούς. Εγώ πάντα σέβομαι τους συλλόγους στους οποίους έχω δουλέψει και χαίρομαι να παίζω σε γήπεδα με τέτοια ατμόσφαιρα».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.319 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους ξένους διαιτητές: «Εγώ έχω δώσει την απάντησή μου και πρόσφατα. Δεν προτιμώ τους ξένους γιατί είναι καλύτεροι αλλά γιατί το περιβάλλον είναι άρρωστο. Άπαντες συμπεριφέρονται διαφορετικά. Γιατί κανείς από τις μεγάλες ομάδες που μπορεί να επηρεάσουν δεν το κάνει για το ελληνικό ποδόσφαιρο παρά μόνο για τις ομάδες τους. Η νομιμότητα στην Ελλάδα είναι μεγάλη συζήτηση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.