ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διούδης: «Δεν γινόταν να κάνουμε 30 σερί νίκες, κάποια στιγμή θα τελείωνε»

Οι δηλώσεις του Σωκράτη Διούδη μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Διούδης: «Δεν γινόταν να κάνουμε 30 σερί νίκες, κάποια στιγμή θα τελείωνε»

Αναλυτικά όσα είπε ο Διούδης στην κάμερα της Nova μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ:

Για το ματς: «Κάποια στιγμή θα σταματούσε το αήττητο, δεν γινόταν να κάνουμε 30 νίκες στο πρωτάθλημα. Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα που μας πίεσε πολύ. Προσπαθήσαμε το παιχνίδι μας, τα δώσαμε όλα, όμως όταν δεν βρισκόμαστε στη μέρα μας ομαδικά απέναντι σε καλούς αντιπάλους, λογικό είναι να χάσουμε.»

Για το τι έφερε την ήττα: «Πληρώσαμε την έλλειψη συγκέντρωσης στα πρώτα λεπτά του β’ ημιχρόνου. Δεν κρατήσαμε τη μπάλα και δεν μπορούσαμε να βγούμε από την περιοχή μας. Δεχθήκαμε γρήγορα το γκολ, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, όμως τελικά δεν καταφέραμε να απειλήσουμε. Κρατάμε τα συμπεράσματά μας και προχωράμε, ήταν μια ήττα σε ένα ντέρμπι, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε μεγάλη πίστη στην ομάδα και στις δυνατότητές μας. Ήρθαμε να νικήσουμε, όμως δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Στα επόμενα παιχνίδια θα πηγαίνουμε για τη νίκη, αυτό θα κάνουμε και με την ΑΕΚ»

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.789 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη μεγάλη απόκρουση στη φάση του Πρίγιοβιτς: «Η φάση με την κεφαλιά του Πρίγιοβιτς ήταν περίεργη, γιατί έμεινε ελεύθερος. Προσπάθησα να κλείσω τη γωνία μου, ήταν φάση αντίδρασης, τα δουλεύουμε αυτά τα κομμάτια οι τερματοφύλακες.Ήταν εύκολη γενικά η προσαρμογή μου στον Παναθηναϊκό, φέτος με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές έχουμε ακόμα καλύτερο κλίμα. Τα συνεχόμενα παιχνίδια φέρνουν ρυθμό κι αυτοπεποίθηση, ξέρω τι μπορώ να κάνω, όμως κι εγώ και η ομάδα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού: «Στόχος μας για φέτος είναι να φέρουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο, μετά απ’ όσα έγιναν πέρυσι έγινε το μεγαλύτερο στοίχημά μας. Θέλαμε να νικήσουμε σήμερα για να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Η δύναμη του κόσμου θα μας δώσει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.