ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μουνιέ: «Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια»

Oι δηλώσεις του Άντονι Μουνιέ μετά την αναμέτρηση στην Τούμπα.

Μουνιέ: «Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια»

Οι δηλώσεις του Άντονι Μουνιέ:

Για το τι πήγε στραβά απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με ομοιογένεια. Προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη, μπορούμε να πάρουμε πολλά πράγματα από το σημερινό ματς. Είμαστε μια νεανική ομάδα και πρέπει να δουλέψουμε εν όψει της δύσκολης συνέχειας στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για τις λίγες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού: «Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το σημερινό ματς για να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια. Είμαστε νέοι, για πολλούς ήταν το πρώτο ντέρμπι. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σ’ αυτό. Είχαμε λίγες ευκαιρίες αλλά έπαιξε ρόλο και η δύναμη του αντιπάλου. Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια!».

Για το αν θα απογοητευτούν οι νέοι μετά την ήττα: «Είμαι σίγουρος πως οι νεαροί παίκτες δεν θα απογοητευτούν, θα πρέπει εμείς οι παλιότεροι να τους καθοδηγήσουμε. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ καθώς ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.506 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ρόστερ του Παναθηναϊκού: «Υπάρχει καλό υλικό και ρόστερ, έχουμε δουλέψει καλά στην προετοιμασία. Από την αρχή κατάλαβα πως κάτι καλό συμβαίνει στην ομάδα. Ήταν ευχάριστη έκπληξη η συγκομιδή στην αρχή του πρωταθλήματος. Πρέπει να μάθουμε πολλά από την αποψινή ήττα και να δουλέψουμε για το επόμενο διάστημα».

Για την κατάσταση του αυτή τη στιγμή: «Αισθάνομαι καλά δεν έχω ενοχλήσεις. Για όσο αγωνίστηκα δεν είχα ενοχλήσεις. Μου έλειψε η αγωνιστική δράση και όταν θα μου το ζητήσει ο προπονητής, θα μπορώ να βοηθήσω!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.