ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Το στοιχείο που του έλειψε στην Τούμπα

Ο Παναθηναϊκός κατέγραψε ελάχιστες τελικές προσπάθειες στην Τούμπα, σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Παναθηναϊκός: Το στοιχείο που του έλειψε στην Τούμπα | panathinaikos24.gr

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στην Τούμπα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0. Αυτό ήταν το πρώτο ματς στο οποίο «σίγησε» η επίθεση των «πρασίνων» στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς στα προηγούμενα, η ομάδα του Δώνη πετύχαινε έστω ένα γκολ.

Προφανώς και το χθεσινό ματς ήταν το πιο απαιτητικό σε σχέση με τα προηγούμενα επτά, ωστόσο το τριφύλλι δεν κατάφερε να γίνει αισθητό στο επιθετικό κομμάτι, καταγράφοντας μόλις τρεις τελικές προσπάθειες στα ενενήντα λεπτά του παιχνιδιού.

Συνολικά, ο Παναθηναϊκός μετρά 79 τελικές προσπάθειες στα οκτώ παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και ο μέσος όρος που προκύπτει είναι 9.8 ανά παιχνίδι.

Οι τρεις προσπάθειες που έκαναν οι παίκτες του Δώνη για να σκοράρουν, απέχουν από το μέσο όρο και είναι τέσσερις λιγότερες απ’ όσες έκαναν οι «πράσινοι» στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (1-1, 7 τελικές), στο ματς όπου το τριφύλλι έχασε βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο προηγούμενο παιχνίδι τους, κόντρα στον Πανιώνιο, οι παίκτες του Δώνη δοκίμασαν 14 φορές την τύχη τους, σκοράροντας μια φορά.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

READ MORE

close