ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τι σημαίνει η κίνηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη!

Ολο το παρασκήνιο με το νέο μπάσιμο του Γιάννη Βαρδινογιάννη στα τηλεοπτικά.

Τι σημαίνει η κίνηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη!

Έπειτα από το πρώτο ξάφνιασμα στο άκουσμα της είδησης ότι ο όμιλος Βαρδινογιάννη εξαγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο του Alpha, η πρώτη σκέψη ήταν: «είναι λογικό».

 Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, όταν αποφασίσει κάτι, γίνεται σε στεγανό περιβάλλον, άρα χωρίς διαρροές. Το είδαμε να συμβαίνει τον περασμένο Απρίλιο με την πώληση του Alpha Κύπρου. Η εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Alpha Δορυφορική Τηλεόραση Ανώνυμος Εταιρεία από τον όμιλο Βαρδινογιάννη μπορεί να σημαίνει όλα και τίποτα.Εξαρτάται τί θα θέλει να κάνει η νέα ιδιοκτησία του σταθμού. Η πρώτη κίνηση- σε επίπεδο οικονομίας κλίμακας- μεταξύ των δύο σταθμών είχε γίνει τέλος καλοκαιριού και όταν λίγο μετά κυκλοφόρησε η είδηση για εξαγορά του Alpha από τον όμιλο Βαρδινογιάννη, είχε τότε διαψευστεί από την ιδιοκτησία του καναλιού. Θα φανεί στην πορεία το αναπτυξιακό σχέδιο του σταθμού, το μεγαλύτερο στην ελληνική τηλεόραση, όπως αναφέρεται ρητώς στην ανακοίνωση του σταθμού.

Θα εγκριθεί από την επιτροπή Ανταγωνισμού η εξαγορά που μεταξύ άλλων σε τέτοιες περιπτώσεις εξετάζεται αν παραβιάζονται διατάξεις που αφορούν στη συγκέντρωση Μέσων και στη διαμόρφωση συνθηκών δεσπόζουσας θέσης στην αγορά;

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.184 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προφανώς θα λάβει γνώση και το ΕΣΡ. Θα δημιουργηθούν νέες οπτικοακουστικές υπηρεσίες και προϊόντα; Θα προκύψουν νέες θέσεις εργασίας ή μήπως κάποιοι θα κληθούν κάποια στιγμή να περάσουν από το λογιστήριο; Φαντάζομαι, θα δούμε ουσιαστικές απαντήσεις, όπως αυτές περιγράφονται στην ανακοίνωση, στο εγγύς μέλλον και αυτή η εξαγορά να δημιουργήσει πολλαπλά οφέλη για τον οπτικοακουστικό κλάδο.

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...