ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το… σύνθημα που ακούγεται από κάθε «πράσινο» παίκτη (pic)

Η ατάκα που αναφέρουν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Δώνη, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Το... σύνθημα που ακούγεται από κάθε «πράσινο» παίκτη (pic)

Το αήττητο σερί του Παναθηναϊκού σταμάτησε το βράδυ της Δευτέρας στην Τούμπα, εκεί όπου οι «πράσινοι» γνώρισαν την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ.

Η ήττα έφερε προσωρινή απογοήτευση στις τάξεις του τριφυλλιού, αν και άπαντες γνώριζαν ότι είχαν δύσκολο έργο να επιτελέσουν, καθώς ο Δώνης και το επιτελείο του έχουν φροντίσει να περάσουν σε όλους τη νοοτροπία νικητή, κάτω υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Λίγο μετά τη λήξη του ματς, οι «πράσινοι» έδωσαν το σύνθημα ανάκαμψης, τονίζοντας, είτε σε δηλώσεις τους, είτε μέσω των αναρτήσεών τους στα social media το σύνθημα «Never give up». Με αυτόν τον τρόπο έδειξαν ότι η ήττα δεν πρόκειται να τους επηρεάσει και πως εκείνοι δεν θα τα παρατήσουν, συνεχίζοντας με στόχο την καλύτερη δυνατή συνέχεια.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.934 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ακολούθησε το… σύνθημα Never give up ήταν και ο Φάνης Τζανδάρης, μέσα από την τελευταία του ανάρτηση στο instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Fanis Tzandaris (@tzandaris)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...