ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕUROLEAGUE

Λάνγκφορντ: «Θέλω να πάω με τον Παναθηναϊκό στο Final 4» (vid)

Ο Κιθ Λάνγκφορντ ήταν το κεντρικό πρόσωπο στο... Focus της Euroleague, με τον Αμερικανό να τονίζει τον μεγάλο του στόχο με το τριφύλλι.

Λάνγκφορντ: «Θέλω να πάω με τον Παναθηναϊκό στο Final 4» (vid)

Η Euroleague έκανε focus στον Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, τους στόχους του με το τριφύλλι και το Final-4 της Βιτόρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάνγκφορντ:

«Πρόκειται για την καλύτερη ομάδα που έχω παίξει αυτά τα 13 χρόνια που είμαι επαγγελματίας. Δεν έχω παίξει με έναν γκαρντ τόσο καλό όσο ο Καλάθης, δεν έχω παίξει με παίκτες με συμπαίκτες όπως ο Γκιστ και ο Λάσμε. Έχουν όλο το πακέτο. Πέρυσι είχα την ευκαιρία να έρθω εδώ και την απέρριψα, κάτι που ήταν λάθος. Στις δουλειές υπάρχουν πολλές οι δεύτερες ευκαιρίες. Την άρπαξα και είμαι εδώ.

«Είμαι στον Παναθηναϊκό για ένα πράγμα. Νιώθω πως βρίσκομαι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.  Μου λείπει στην καριέρα μου να βρεθώ στο Final Four. Έχω κάθε προσωπικό τίτλο που θα μπορούσε να πάρει ένα αθλητής, αλλά το Final Four είναι ένας από τους απόλυτους στόχους και θα ήταν σπουδαίο να βρεθώ εκεί».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.265 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νικ Καλάθης για τον Λάνγκφορντ είπε τα εξής: «Μπορεί να σκοράρει τη μπάλα. Το έχει κάνει πολλές φορές στην καριέρα του. Ο τρόπος που παίζει τον έχουμε ανάγκη ως ομάδα», με τον Γκιστ να συμπληρώνει: «Προσθέτει διαφορετική δυναμική στην ομάδα. Είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ που έχω παίξει μαζί. Είναι μεγάλος παίκτης που κάθε ομάδα θέλει να έχει. Φέρνει εμπειρία και ηγετικότητα και έχει την νοοτροπία που χρειαζόμαστε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.