ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να πρασινίσει το ΟΑΚΑ με ΑΕΚ!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού πρέπει να δώσει δυναμικό "παρών" στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι του Σαββάτου με την ΑΕΚ.

Να πρασινίσει το ΟΑΚΑ με ΑΕΚ!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού πρέπει να δώσει δυναμικό “παρών” στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι του Σαββάτου με την ΑΕΚ.

Η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη των οπαδών της. Πολύ περισσότερο τώρα, μετά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τα ντέρμπι, αντιμετωπίζει το Σάββατο μια από καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και όλοι πρέπει να είναι ενωμένοι για τη μεγάλη ποδοσφαιρική μάχη. Ομάδα και κόσμος.

Το Στάδιο πρέπει να πρασινίσει. Πάνω από 40.000 φίλοι του “τριφυλλιού” οφείλουν να δώσουν δυναμικό “παρών”, να στηρίξουν το “τριφύλλι” και να στείλουν μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση. Το ΟΑΚΑ θα πρέπει να είναι μια “καυτή” έδρα το ερχόμενο Σάββατο σε μια άκρως… Παναθηναϊκή ατμόσφαιρα. Τώρα είναι η ώρα για στήριξη, φωνή και παλμό.

Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ
Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ 5.679 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.