ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μούλη: «Σαν να παίζαμε στην έδρα μας»

Η Ρούλα Μούλη blogάρει στο Panathinaikos24.gr για την πρώτη νίκη της ομάδας μπάσκετ γυναικών στο πρωτάθλημα, αλλά και τη στήριξη των οπαδών στη Μεγαλόπολη.

Μούλη: «Σαν να παίζαμε στην έδρα μας»

Γεια σας και πάλι. Επανήλθα για να σας πω όλα όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο.

Το Σάββατο κάναμε πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, από την έδρα του Πελασγού στη Μεγαλόπολη. Μπορεί να αγωνιστήκαμε μακριά από το γήπεδό μας, αλλά με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί μας, ήταν λες και παίζαμε στην έδρα μας. Ο κόσμος μας ήταν για ακόμη μια φορά στο πλευρό μας και δεν σταμάτησε να τραγουδά και να μας ενθαρρύνει.

Με όλη αυτή τη στήριξη, αλλά και τον ρυθμό που είχαμε πάρει από τα προηγούμενα ματς για το Κύπελλο, καταφέραμε να φτάσουμε σε μια ακόμη νίκη, με 61-37. Ο στόχος επετεύχθη γιατί φέραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και ξεκινήσαμε νικηφόρα το πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα ήθελα να αναφερθώ στον Πελασγό, ο οποίος προσέφερε στην αποστολή μας τη ζεστή φιλοξενία του και ως εκ τούτου θα ήθελα να τους ευχαριστήσω γι’ αυτό! Παράλληλα, δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τον κόσμο μας, που ταξίδεψε μέχρι την Μεγαλόπολη να μας στηρίξει!

Όσο για το επόμενο ματς; Επιστρέφουμε στην έδρα μας και την Κυριακή (4/11, 14:30) αγωνιζόμαστε εντός έδρας με το Αρκάδι. Φυσικά, ο στόχος μας δεν είναι άλλος από τη νίκη, αλλά και την πραγματοποίηση μιας καλής εμφάνισης για να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που θα έρθει να μας δει! Σας περιμένουμε όλους εκεί!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...