ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

PAO… μαζί με την ομάδα! (pics)

Μια συνεργασία και μια εκδήλωση με καταπράσινο θέμα.

PAO… μαζί με την ομάδα! (pics)

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Σε μια όμορφη εκδήλωση, που έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης (30/10) στο VIP Lounge του ΟΑΚΑ, παρουσία σύσσωμου του αγωνιστικού τμήματος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και εκπροσώπων των χορηγών της ΚΑΕ, το ΑΚΤΙΝΑ Travel Group παρουσίασε τα πακέτα ταξιδιών μέσω charter για την ομάδα και τους φιλάθλους της.

Η αντιπρόεδρος του ΑΚΤΙΝΑ Travel Group, Ανδρομάχη Ζερζιβίλη, ήταν εκείνη που παρουσίασε αναλυτικά στους παρευρισκόμενους αυτά τα τέσσερα εκπληκτικά ταξιδιωτικά πακέτα, που δίνουν την ευκαιρία στους φίλους του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ να πετάξουν με το ίδιο αεροπλάνο (πτήση charter), να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο με την ομάδα και να παρακολουθήσουν δια ζώσης τους αγώνες της.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.987 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που η άκρως επιτυχημένη συνεργασία μας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, συνεχίζεται για μία ακόμη χρονιά», τόνισε η κα Ζερζιβίλη και συνέχισε:

«Την περσινή σεζόν διοργανώσαμε με μεγάλη επιτυχία το ταξίδι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την Μάλαγα με πτήση charter. Η αποστολή ταξίδευσε με άνεση και ταχύτητα, ενώ παράλληλα οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν αυτή την εξαιρετική εμπειρία και να γίνουν μέρος της ομάδας.

Φέτος σχεδιάσαμε να το αναπτύξουμε διοργανώνοντας τέσσερα αντίστοιχα ταξίδια με πτήση charter για τη Βιτόρια, το Κάουνας, το Λας Πάλμας, καθώς και για την πόλη όπου θα βρεθεί η ομάδα για τα Play Offs της Euroleague.

Πρόκειται για τέσσερα εκπληκτικά ταξίδια σε καυτές έδρες, τέσσερις μοναδικές ευκαιρίες για τους φιλάθλους ώστε να γίνουν κι εκείνοι μέρος μιας μεγάλης ευρωπαϊκής πορείας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ».

Από μέρους του, ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Αριστείδης Χριστόπουλος, είπε: «Εκ μέρους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα ήθελα να σας καλωσορίσω σε αυτήν την όμορφη εκδήλωση της παρουσίασης της συνεργασίας μας με το AKTINATravel Group. Ευχαριστoύμε από καρδιάς όλους τους χορηγούς μας που βρίσκονται δίπλα μας και μας έχουν δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό portfolio. Φυσικά, ευχαριστούμε και το AKTINA Travel Group καθώς προσφέρει στους φιλάθλους μας την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία να ταξιδέψουν μαζί με την ομάδα με πτήση τσάρτερ, σε όμορφες πόλεις της Ευρώπης».

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ

Τα πακέτα ταξιδιών είναι από σήμερα (1/11) διαθέσιμα για όλους, καθώς παρήλθε το διάστημα της αποκλειστικής τους διάθεσης στους κατόχους καρτών διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για τη σεζόν 2018-19.

Η αρχή γίνεται από το ταξίδι στην Βιτόρια για τον καθοριστικής σημασίας εκτός έδρας αγώνα με την KIROLBET Baskonia VitoriaGasteiz,o οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 23 Νοεμβρίου.

Επειδή η ημέρα της αναχώρησης από την Αθήνα πλησιάζει (22/11) κλείστε ΤΩΡΑ τη θέση σας και ακολουθήστε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στην πόλη που θα διοργανώσει φέτος το Final 4 της Euroleague.

Ακολουθούν τα ταξίδια στο Κάουνας για την αναμέτρηση με την Zalgiris Kaunas στις 18 Ιανουαρίου και στο ΛαςΠάλμας για το ματς με την Herbalife Gran Canaria στις 28 Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται πως στην τιμή των πακέτων περιλαμβάνεται:

·       Αεροπορικό εισιτήριο

·       Φόρους αεροδρομίων

·       Μεταφορές 

·       Διαμονή στο ξενοδοχείο της ομάδας 

·       Γνωριμία με την ομάδα και το τεχνικό team.

·       Πρωινό στο ξενοδοχείο.

·       Ασφάλεια Αστικής ευθύνης

Για online κρατήσεις πατήστε ΕΔΩ 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε στα κάτωθι σημεία:

Tηλέφωνο: 210 4221 800 (Δευτέρα με Παρασκευή 09.00 με 18.00)

Εmail: paobccharters@aktinatravelgroup.com

Ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες των ταξιδιών πατώντας ΕΔΩ »

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.