ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο ΟΑΚΑ κλιμάκιο μηχανικών της ΓΓΑ

Κλιμάκιο της ΓΓΑ επισκέφθηκε σήμερα το ΟΑΚΑ για να κάνει έλεγχο στο άνω διάζωμα.

Στο ΟΑΚΑ κλιμάκιο μηχανικών της ΓΓΑ

Σήμερα το πρωί κλιμάκιο μηχανικών της  ΓΓΑ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να ρίξει μια πρώτη μάτια στο πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ.

Ολο αυτό ξεκίνησε επειδή παρατηρήθηκε μια έντονη ταλάντωση στο άνω διάζωμα του ΟΑΚΑ, κατά την διαρκείας της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Μπάγερν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την Τετάρτη (31/11), από το Υφυπουργείο Αθλητισμού διέρεε πως πως ταλαντώσεις έχουν παρατηρηθεί στο παρελθόν στο ΟΑΚΑ και σε άλλα γήπεδα με περισσότερα από ένα διαζώματα, χωρίς να συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.387 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτο έχει παρατηρηθεί και παλαιότερα τόσο στο ΟΑΚΑ όσο και σε αλλά γήπεδα. Το ΟΑΚΑ έχει άδεια σε ισχύ. Η αρμοδια επιτροπή χορήγησε άδειας λειτουργίας στο ΟΑΚΑ για πρώτη φορά το 2005 και το 2012 έγινε αποδοχή της γνωμοδότησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.