ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πασκουάλ: «Ματς τελικός για εμάς, σημαντικός ο Λοτζέσκι»

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για το αυριανό ματς με τη Μπουντούτσνοστ, κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Ποντγκόριτσα.

Πασκουάλ: «Ματς τελικός για εμάς, σημαντικός ο Λοτζέσκι»

Ο Τσάβι Πασκουάλ χαρακτήρισε ως τελικό το ματς με τη Μπουντούτσνοστ, τονίζοντας ότι η παρουσία του Λοτζέσκι είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πασκουάλ:

«Το παρελθόν πέρασε, πρέπει να μιλάμε για το τώρα. Είμαι στο 2-2, χάσαμε ένα παιχνίδι στον πόντο και ένα στην παράταση. Αυτή είναι η δουλειά μας, αυτό είναι το σπορ. Άλλες φορές κερδίζεις, άλλες χάνεις. Για εμάς είναι ένας τελικός. Είναι νωρίς και περίεργο για τελικό αλλά έτσι είναι. Πρέπει να κερδίσουμε. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Με την Αρμάνι ήταν κοντά στο σκορ, με την Μακάμπι κέρδιζε μέχρι το τέταρτο δεκάλεπτο. Μπορεί να έχει 0-4 αλλά είναι καλή ομάδα.

Δεν έχω επίσημη ενημέρωση για το ρόστερ της Μπουντούτσνοστ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για οτιδήποτε. Ακόμα και αν πρέπει να προσαρμοστούμε θα είμαστε σίγουροι. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς ο Λοτζέσκι, φέτος περισσότερο από ποτέ. Δεν θέλουμε όμως να βρίσκουμε δικαιολογία όταν χάνουμε».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.971 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.