ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Μετατίθεται για το 2019 η επιστροφή Άλτμαν!

Ο Όμρι Άλτμαν συνεχίζει την αποθεραπεία του, η οποία δεν οδεύει κατά τα προσδοκώμενα, με αποτέλεσμα να μετατίθεται για τις αρχές του 2019 η επιστροφή του στα γήπεδα.

Παναθηναϊκός: Μετατίθεται για το 2019 η επιστροφή Άλτμαν!

Ο Όμρι Άλτμαν προσπαθεί να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο περσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχοντας μπει σε πρόγραμμα αποθεραπείας για να ξεπεράσει τη ρήξη χιαστού.

Ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής βρίσκεται εδώ και οκτώ μήνες στο πρόγραμμα, το οποίο ωστόσο δεν οδεύει όπως θα ήθελε ο ίδιος και το ιατρικό επιτελείο του τριφυλλιού, γεγονός που μεταθέτει την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους για τον Ιανουάριο του 2019!

Ο ποδοσφαιριστής μετέβη στο Ισραήλ καθώς δεν είχε διαπιστωθεί η απαιτούμενη πρόοδος στην αποθεραπεία του και υποβλήθηκε σε καθαρισμό του διακονδυλίου διαστήματος και του μοσχεύματος.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 5.771 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην αρχή, οι εκτιμήσεις για την επιστροφή του έδειχναν τα μέσα του Νοέμβρη, ωστόσο πλέον, το come-back του 24χρονου  στην αγωνιστική δράση μετατίθεται για τις αρχές του νέου έτους.

Η εξέλιξη αυτή δεν εξυπηρετεί τα πλάνα του Γιώργου Δώνη, ο οποίος εκτιμά ιδιαίτερα το ταλέντο του Ισραηλινού ποδοσφαιριστή και θα τον ήθελε το νωρίτερο δυνατό στη διάθεσή του. Ωστόσο, άπαντες στο τριφύλλι θα πρέπει να κάνουν περισσότερη υπομονή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.