ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι γνωστοί σου Άσοι

ΡΕΤΡΟ: Σόου Ολισαντέμπε με Ολυμπιακό και πάρτι από 16.000 Παναθηναϊκούς στις κερκίδες! (vid)

Ενα από τα πιο μαχητικά ντέρμπι αιωνίων με τελικό αποτέλεσμα 2-2 έγινε τη σεζόν 2001-02.

ΡΕΤΡΟ: Σόου Ολισαντέμπε με Ολυμπιακό και πάρτι από 16.000 Παναθηναϊκούς στις κερκίδες! (vid)

Καταπληκτικό ντέρμπι σε ένα ΟΑΚΑ με τσουχτερό κρύο και πολλή βροχή. Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει δυνατά και χάνει κλασσικές ευκαιρίες με τον Κωνσταντίνου. Πολύ γρήγορα ο Ολυμπιακός προηγείται 2-0, με Αλεξανδρή και Τζόρτζεβιτς. Στην επανάληψη, όλα έρχονται τούμπα και με δυο γκολ του Ολισαντέμπε, ο Παναθηναϊκός ισοφαρίζει στο τελικό 2-2.

Οι 16.000 οπαδοί του “τριφυλλιού” (φιλοξενούμενη η ομάδα) ήταν απολαυστικοί! Δημιούργησαν φοβερή ατμόσφαιρα και παρά τη βροχή έστησαν πάρτι στο ένα πέταλο του Ολυμπιακού Σταδίου, παραδίδοντας… μαθήματα κερκίδας.

Δείτε το βίντεο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE