ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Το ΟΑΚΑ που πρέπει να «καίει» και το ΣΚΑΝΔΑΛΟ της 20ετίας!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, το δυναμικό "παρών" που ετοιμάζει ο κόσμος, αλλά και για τα "φρέσκα" επεισόδια των οπαδών του Ολυμπιακού στην Πάτρα.

Το ΟΑΚΑ που πρέπει να «καίει» και το  ΣΚΑΝΔΑΛΟ της 20ετίας!

Το ΟΑΚΑ θα έχει περισσότερο κόσμο από κάθε άλλη φορά το Σάββατο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά εγώ θα ήθελα αν ήταν δυνατόν να είναι γεμάτο. Για να νιώσει η ΑΕΚ την δύναμη της έδρας, για να σπρώξει ο κόσμος τους παίκτες στη νίκη και γιατί το αξίζουν οι παίκτες και ο Δώνης, για αυτά που έχουν καταφέρει μέχρι τώρα.

Το καλοκαίρι οι περισσότεροι έμπαιναν στις αστείες συζητήσεις περί υποβιβασμού, με τις οποίες γέλαγαν όσοι ήταν μέσα στην ομάδα, μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τώρα έγινε η πρώτη ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 2-0 και οι ίδιοι γκρινιάζουν λες και ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί και έχασε από μία ομάδα, που δεν πάει για πρωτάθλημα. Αυτό από την μία δείχνει σωστή νοοτροπία, αλλά από την άλλη είναι και υπερβολή και φαίνεται, ότι κάποιοι ξεχνούν ποιες είναι οι πραγματικές δυνατότητες του φετινού Παναθηναϊκού.

Σε κάθε περίπτωση το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είναι το πρώτο μεγάλο παιχνίδι για αυτή την ομάδα στο ΟΑΚΑ, μπροστά στον κόσμο της. Είναι μία ευκαιρία, αν έρθει ένα καλό αποτέλεσμα να πάρει η ομάδα πάνω της ψυχολογικά και όλοι οι παίκτες να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, για τη συνέχεια. Ακόμα, όμως και αν το αποτέλεσμα δεν βοηθήσει η ομάδα πρέπει να κάνει και θα κάνει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια, για να ευχαριστήσει τον κόσμο.

Ο κόσμος από την πλευρά του πρέπει να κάνει το καθήκον του και το Σάββατο, όσο το δυνατόν περισσότεροι να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας.

*Στην Πάτρα έγιναν επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και της αστυνομίας και στην διάρκεια του αγώνα στις εξέδρες και στον περιβάλλοντα χώρο. Διεκόπη το παιχνίδι και έγινε και χρήση χημικών .Η διοίκηση του Ολυμπιακού έκανε άμεσα το άσπρο-μαύρο(αυτό, που ξέρει καλά εδώ και χρόνια) και μίλησε για προβοκάτσια. Αν άμεσα δεν τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με -3 και δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών θα είναι το ΣΚΑΝΔΑΛΟ της 20ετίας με βάση τις τιμωρίες, που έχουν επιβληθεί μέχρι τώρα σε άλλες περιπτώσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.