ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απρόοπτο με Κολοβέτσιο στον Παναθηναϊκό

Ενοχλήσεις στον δικέφαλο έχει ο Δημήτρης Κολοβέτσιος και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι αμφίβολη.

Απρόοπτο με Κολοβέτσιο στον Παναθηναϊκό

Ενοχλήσεις στον δικέφαλο έχει ο Δημήτρης Κολοβέτσιος και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι αμφίβολη.

Ο στόπερ της ομλαδας βρίσκεται σε πρόγραμμα αποφόρτισης μετά τον αγώνα της Τούμπας λόγω ενοχλήσεων στους οπίσθιους μηριαίους. Σήμερα, έκανε υπερηχογράφημα στο ΥΓΕΙΑ, το οποίο έδειξε ήπιο ενδομυικό οίδημα στον δεξί δικέφαλο μηριαίο.

Ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει φυσικοθεραπευτική αγωγή και ατομικό πρόγραμμα και θα επαναξιολογηθεί ενόψει του αγώνα του Σαββάτου.

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΎ προπονήθηκαν κανονικά, στο πρόγραμμα μπήκε και ο Κουντουριώτης, ενώ η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής και οικογενειακό δίτερμα τακτικής.

Η αυριανή προπόνηση-τελευταία πρίν τον αγώνα με την ΑΕΚ-  θα γίνει στις 17.00 και μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...