ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θύρα 13 σε παίκτες: «Θα είμαστε δίπλα σας μέχρι τέλους»

Όλα όσα ειπώθηκαν στο Κορωπί, μετά την επίσκεψη των οπαδών του Παναθηναϊκού και τη στήριξη στους ποδοσφαιριστές ενόψει των ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Θύρα 13 σε παίκτες: «Θα είμαστε δίπλα σας μέχρι τέλους»

Όλα όσα ειπώθηκαν στο Κορωπί, μετά την επίσκεψη των οπαδών του Παναθηναϊκού και τη στήριξη στους ποδοσφαιριστές ενόψει των ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Περίπου 10 φίλοι της ομάδας, ως εκπρόσωποι των οργανωμένων, πήγαν στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και μίλησαν στους ποδοσφαιριστές, θέλοντας να τους ντοπάρουν ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας.

«Θέλουμε να ξέρετε ότι εμείς αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να τα δίνετε όλα και να ματώνετε για τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Εμείς έχουμε τις διαφορές μας με τη διοίκηση, είμαστε απέναντί της, αλλά δίπλα στην ομάδα. Συνεχίστε να τα δίνετε όλα. Μας φέρατε ξανά στο γήπεδο και θέλουμε να σας πούμε ότι θα σας στηρίξουμε. Ακόμη κι αν χάνετε, να παλεύετε. Είμαστε δίπλα σας και θα είμαστε μέχρι τέλους», ήταν τα λόγια των οπαδών στους ποδοσφαιριστές.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας ευχαρίστησαν τους οπαδούς για τη στήριξη και τους ζήτησαν να είναι προσεκτικοί στο γήπεδο, προκειμένου η ομάδα να μην έχει κίνδυνο τιμωρίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.