ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Όλοι έχουν απαιτήσεις από εμάς»

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και τη συνέχεια του Παναθηναϊκού, μίλησε ο Γιώργος Δώνης στην ΕΡΤ.

Δώνης: «Όλοι έχουν απαιτήσεις από εμάς»

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και τη συνέχεια του Παναθηναϊκού, μίλησε ο Γιώργος Δώνης στην ΕΡΤ.

«Η ΑΕΚ είναι μία καλή ομάδα, η περσινή πρωταθλήτρια. Ένα καλό και δεμένο σύνολο. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και εμείς πρέπει να είμαστε όσο καλύτερα προετοιμασμένοι γίνεται.

Όλοι έχουν απαιτήσεις από εμάς και μας κρίνουν πλέον ως κανονική ομάδα. Αυτό είναι ένας στόχος που κερδήθηκε», τόνισε ο προπονητής της ομάδας.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 11.012 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.