ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκόν Στέκι

Πρεμιέρα για τους «Θρύλους των γηπέδων» με Δομάζο

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Cosmote History HD.

Πρεμιέρα για τους «Θρύλους των γηπέδων» με Δομάζο
Πρεμιέρα κάνει την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στις 21.00 στο Cosmote History HD η νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Θρύλοι των Γηπέδων» σε παραγωγή Cosmote TV, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάνη. Τα 12 ωριαία επεισόδια της νέας σειράς ντοκιμαντέρ είναι αφιερωμένα στους 12 σπουδαίους Έλληνες παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Μίμη Δομάζο, Ηλία Υφαντή, Γιώργο Κούδα, Κώστα Νεστορίδη, Νίκο Σαργκάνη, Τάκη Λουκανίδη, Σταύρο Σαράφη, Βασίλη Χατζηπαναγή, Θωμά Μαύρο, Ντίνο Κούη, Μίμη Παπαϊωάννου και Γιώργο Σιδέρη, και παρουσιάζουν, μέσα από συνεντεύξεις, αφηγήσεις και σπάνιο αρχειακό υλικό, σημαντικές στιγμές της ζωής και της πορείας τους στους συλλόγους που «υπηρέτησαν».

Κάθε επεισόδιο πλαισιώνεται μουσικά από γνωστούς καλλιτέχνες, όπως οι Σταμάτης Κραουνάκης, Παντελής Θαλασσινός, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιώτα Νέγκα κ.α, που ερμηνεύουν ένα τραγούδι με αναφορά στον εκάστοτε παίκτη. Η σειρά προβάλλεται σε επανάληψη κάθε Τετάρτη στις 18.00.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς είναι αφιερωμένο στον Μίμη Δομάζο, τον «Στρατηγό» του ελληνικού ποδοσφαίρου και αποκαλύπτονται «άγνωστες» πτυχές της πορείας του από τις αλάνες των Αμπελοκήπων όπου μεγάλωσε, το γήπεδο της Λεωφόρου όπου μεγαλούργησε ως παίκτης του Παναθηναϊκού, μέχρι τη δουλειά του σήμερα ως εκπαιδευτής.

Πηγή: dailymedia.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE