ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Χωρίς ταξί η Αθήνα – Δείτε ποια μέρα

Στάση εργασία από τους οδηγούς ταξί - Δείτε ποια μέρα

Χωρίς ταξί η Αθήνα - Δείτε ποια μέρα

Στάση εργασία από τους οδηγούς ταξί – Δείτε ποια μέρα

Στάση εργασίας την Πέμπτη (8 Νοεμβρίου) από τις 4 τα ξημερώματα έως τις 4 το απόγευμα της ίδιας μέρας, προκήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Θύμιος Λυμπερόπουλος, καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων στις 9 το πρωί της ίδιας ημέρας, όπου θα εκδικαστεί η αγωγή της εταιρείας διαμεσολάβησης Beat κατά του του προέδρου του Σ.Α.Τ.Α., ο οποίος είχε καταγγείλει την εταιρεία για φοροδιαφυγή.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.643 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ΠΟΕΙΑΤΑ ζητά την άμεση εφαρμογή του Ν.4530/18 και Ν.4446/16 και δράση από τις ελεγκτικές αρχές, για να δημιουργηθούν, όπως υποστηρίζει, συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού, άμεση πάταξη της υποκλοπής έργου από φορείς (Ι.Χ.) που δεν έχουν δικαίωμα επιβατικής μεταφοράς, άμεση προσαρμογή όλων των εταιρειών διαμεσολάβησης με το εθνικό νομοθετικό πλαίσιο που διέπει την αστική μεταφορά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.