ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το εναλλακτικό πλάνο του Δώνη για την άμυνα

Σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή ή όχι του Δημήτρη Κολοβέτσιο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι εναλλακτικές του Δώνη για την αμυντική γραμμή.

Το εναλλακτικό πλάνο του Δώνη για την άμυνα

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος έχει υποστεί αιμάτωμα στον δικέφαλο, γεγονός που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο ντέρμπι του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Δώνης θα περιμένει και σήμερα να δει το εάν ο Έλληνας αμυντικός θα καταφέρει να βγάλει το πλήρες πρόγραμμα προπόνησης, ώστε να ξεκαθαριστεί εάν θα τον έχει μαζί του στην αποστολή ή θα τεθεί εκτός.

Εφόσον ο Κολοβέτσιος δεν καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημά του, τότε ο Γιώργος Δώνης θα θέσει σε εφαρμογή το εναλλακτικό πλάνο που έχει για την αμυντική του γραμμή, αφήνοντας την τετράδα για την τριάδα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.276 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τον Κολοβέτσιο εκτός, είναι πολύ πιθανό να προτιμηθεί τριάδα για την άμυνα, με τους Οικονόμου, Μαυρομάτη και Πούγγουρα να καλύπτουν τις εν λόγω θέσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.