ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Futsal: Φορτσάρει για το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Το τμήμα Futsal του Παναθηναϊκού προετοιμάζεται για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ.

Futsal: Φορτσάρει για το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού προετοιμάζεται για το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο κλειστό της Κυψέλης.Οι «πράσινοι» δεν υπολογίζουν στους Οικονομόπουλο – Τζελόσι σε αυτό το κρίσιμο ματς ωστόσο φιλοδοξούν να φτάσουν στη νίκη.

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ντάρλας είπε τα εξής για το ντέρμπι, στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη:

«Το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο κλειστό της Κυψέλης έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς διότι οποία ομάδα κερδίσει θα μείνει μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα και θα δώσει μεγάλο ψυχολογικό κίνητρο για την συνέχεια του Πρωταθλήματος. Παρόλο που έχουμε αρκετές απουσίες λόγο τραυματισμών ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι πάντα η νίκη και γι αυτό θα παλέψουμε.Το παιχνίδι αυτό είναι διαφήμιση για το άθλημα ανάμεσα σε δύο τεράστια σωματεία και αξίζει ο κόσμος να το παρακολουθήσει.  Καλούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να σταθεί στο πλευρό μας και να ενισχύσει  τις προσπάθειες μας».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 1.879 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...