ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θα είμαστε δίπλα σας – Το πρόβλημά μας είναι ο Αλαφούζος»

Η ατάκα των οπαδών σε Δώνη - Νταμπίζα για τον Γιάννη Αλαφούζο αλλά και τη φετινή πορεία της ομάδας.

«Θα είμαστε δίπλα σας - Το πρόβλημά μας είναι ο Αλαφούζος»

Όπως έγινε γνωστό, μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού επισκέφθηκε χθες το Κορωπί, για να δηλώσει στήριξη στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Πράσινη», οι οπαδοί τόνισαν ότι θα είναι στο πλευρό της ομάδας, η οποία κάνει μεγάλη προσπάθεια τη φετινή σεζόν, συμπληρώνοντας ότι το προβλημά τους αφορά τους χειρισμούς του Γιάννη Αλαφούζου και της διοίκησης.

«Είμαστε εδώ, για να σας πούμε, ότι θα σας στηρίζουμε συνέχεια, ακόμα και αν ένα αποτέλεσμα δεν είναι καλό, διότι κάνετε μεγάλη προσπάθεια. Το πρόβλημά μας είναι η διοίκηση και ο Αλαφούζος, που έφθασε η ομάδα να αρχίσει με -6 φέτος λόγω των χρεών. Σε εσάς θα είμαστε συνέχεια δίπλα και το Σάββατο στο ματς με την ΑΕΚ. Εσείς με την μαχητικότητά σας και με την παρουσία σας μας φέρατε και πάλι στο γήπεδο», ανέφεραν σχετικά οι οπαδοί προς τους Δώνη και Νταμπίζα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.