ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ… x7 μέσα σε δύο ημέρες!

Μέσα σε δύο ημέρες, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ θα έρθουν αντιμέτωποι... επτά φορές!

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ... x7 μέσα σε δύο ημέρες!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο την ΑΕΚ στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Αυτή δεν θα είναι η μοναδική αναμέτρηση των δύο ομάδων το Σαββατοκύριακο που έρχεται.

Για την ακρίβεια, οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι της Αθήνας θα έρθουν αντιμέτωποι άλλες… έξι φορές!

Πέρα από το ντέρμπι για την Super League, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα «μονομαχήσουν» σε επίπεδο Κ19, Κ16, Κ14, Κ13 και Κ12, σε αναμετρήσεις που θα γίνουν το Σάββατο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έπειτα, μία ημέρα αργότερα, έχει οριστεί το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στο πρωτάθλημα Futsal, γεγονός που ανεβάζει τον δείκτη των συναντήσεων στις επτά, σε διάστημα δύο ημερών!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.