ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αφήνει πίσω του Σάρας και Λάνγκντον ο Καλάθης!

Ο Νικ Καλάθης έχει απόψε την ευκαιρία να ξεπεράσει δύο μορφές της Euroleague σε αντίστοιχες στατιστικές κατηγορίες.

Αφήνει πίσω του Σάρας και Λάνγκντον ο Καλάθης!

Ο Νικ Καλάθης ετοιμάζεται να ηγηθεί του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπουντούτσνοστ για την πέμπτη αγωνιστική της Euroleague.

Παράλληλα, ο ομογενής γκαρντ βρίσκεται ένα βήμα από το να ξεπεράσει δύο σημαντικές μορφές του ευρωπαϊκού μπάσκετ, τον Σάρας Γιασικεβίτσιους και τον Τράγιαν Λάνγκντον σε δύο στατιστικές κατηγορίες.

Μέχρι σήμερα, ο Νικ είναι.. ισόπαλος με τον Σάρας στη λίστα με τις ασίστ (755) και με τον Λάνγκντον στα κλεψίματα (216), αλλά μπορεί κάλλιστα να τους ξεπεράσει στο αποψινό ματς της Ποντγκόριτσα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.792 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εάν ο Καλάθης κάνει έστω ένα κλέψιμο και δώσει έστω μια ασίστ (πράγμα που φαντάζει… λογικό), τότε θα αναρριχηθεί στην 11η θέση της λίστας των all time πασέρ της Euroleague και στην 13η της αντίστοιχης λίστας με τα κλεψίματα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.