ΚΛΕΙΣΙΜΟ
SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός: Έτοιμος κι αποφασισμένος για τη νίκη

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (19:00) ενώπιον των οπαδών του και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά το ματς της Τούμπας.

Παναθηναϊκός: Έτοιμος κι αποφασισμένος για τη νίκη

O Παναθηναϊκός δίνει απόψε (19:00) το πρώτο μεγάλο ματς της σεζόν στην έδρα του, αντιμετωπίζοντας την -συγκάτοικο- στο ΟΑΚΑ, ομάδα της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Super League.

Οι «πράσινοι» έρχονται από την ήττα-μάθημα στην Τούμπα και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, έχοντας πάνω από 30.000 οπαδούς στο πλευρό τους στην εξέδρα.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο Γιώργος Δώνης και το επιτελείο του δούλεψαν πάνω στην τακτική αλλά και την ψυχολογική προετοιμασία, ώστε το τριφύλλι να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένο στον αγωνιστικό χώρο και να φτάσει στον στόχο του.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.047 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητής του ντέρμπι θα είναι ο Όλιβερ Ντράχτα από την Αυστρία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Κουρ και Ρόθμαν και 4ο τον Τάσο Παπαπέτρου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...