ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σε «πόλεμο» με την ΕΟΠ ο Παναθηναϊκός: Οι ενέργειες του τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, έπειτα από την πρωτοφανή απόφαση αποκλεισμού δύο πράσινων αθλητών.

Σε «πόλεμο» με την ΕΟΠ ο Παναθηναϊκός: Οι ενέργειες του τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός έμαθε από την αρμόδια αρχή της πυγμαχίας (ΕΟΠ) ότι οι δύο αθλητές του, Νταντάμης και Μπόζιος, δεν μπορούν να συμμετάσχουν στους αγώνες του πανελλήνιου πρωταθλήματος, οι οποίοι αρχίζουν σήμερα στην Ελευθερούπολη.

Η ΕΟΠ «έκοψε» τον Μπόζιο με την αιτιολογία της συμμετοχής του σε σπάρινγκ, κάτι το οποίο δεν προβλέπει ποινής, βάσει των κανονισμών. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός είχε φροντίσει εγκαίρως να ενημερώσει την αρμόδια αρχή στις 8 και τις 20 Οκτώβρη για τις συμμετοχές των Νταντάμη και Αναστασόπουλου.

Η αντίδραση του τριφυλλιού ήταν άμεση, με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να στέλνει σχετική επιστολή με την οποία καταθέτει τα γεγονότα που αφορούν τη συμμετοχή των αθλητών και ουσιαστικά «ξεγυμνώνει» τον ρόλο της ΕΟΠ, που φαίνεται ότι έχει… πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό, μην αντιμετωπίζοντας με τον ανάλογο σεβασμό ένα τμήμα που βάσει τίτλων είναι ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στο άθλημα της πυγμαχίας.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.077 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται από χθες στην Ελευθερούπολη και ενημερώθηκε σχετικά με την απόφαση της ΕΟΠ, η οποία μάλλον επιθυμεί να αποδυναμώσει το «πράσινο» δυναμικό, στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος, καθώς δεν απάντησε σε καμία από τις ενημερώσεις του τριφυλλιού σχετικά με τη συμμετοχή των δύο αθλητών που μετέπειτα… κόπηκαν.

Η διοίκηση του τριφυλλιού έδειξε με την άμεση αντίδρασή της ότι δεν θα αφήσει ουδεμία ενέργεια που πλήττει τα συμφέροντα του συλλόγου, απαιτώντας άμεση λύση στο θέμα που προέκυψε με τους Μπόζιο και Νταντάμη και εξετάζοντας την περίπτωση Αναστασόπουλου, για τον οποίον θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να συμμετάσχει στα τελικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.