ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλειστά «χαρτιά» με πιθανότητα… έκπληξης από Δώνη

Ίδια... συνταγή από τον Δώνη, ο οποίος δεν φανέρωσε τα πλάνα του για την ενδεκάδα στο ματς με την ΑΕΚ.

Κλειστά «χαρτιά» με πιθανότητα... έκπληξης από Δώνη

Η περασμένη εβδομάδα κύλησε σε ρυθμούς ντέρμπι για τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του, οι οποίοι προσπάθησαν να προετοιμάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους ποδοσφαιριστές για το δεύτερο συνεχόμενο μεγάλο ματς που θα δώσουν, αυτή τη φορά κόντρα στην ΑΕΚ.

Όπως συνέβη και πριν από το παιχνίδι της Τούμπας, ο Δώνης προτίμησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του, όσον αφορά την τακτική και τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού. Οι πρώτες επιλογές του Έλληνα τεχνικού είναι μεν σταθερές κατά ένα μεγάλο ποσοστό, ωστόσο όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ουδείς περίμενε τη χρησιμοποίηση του 4-4-2.

Έτσι συνέβη και τώρα, με τον Δώνη να μην αποκαλύπτει τις προθέσεις του όσον αφορά την τακτική και την ενδεκάδα για το ματς με την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τη διάταξη αλλά και για τους έντεκα εκλεκτούς. Για τον λόγο αυτόν, υπάρχει σαφώς η πιθανότητα εκπλήξεων, όσον αφορά την ενδεκάδα του ντέρμπι.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.