ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γιάκομπσεν: «Θα βρούμε τον τρόπο και θα βελτιωθούμε»

Ο Άξελ Γιάκομπσεν γράφει στο Panathinaikos24.gr για την απόδοση της ομάδας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά και τα σημεία που κόστισαν τη νίκη στο ματς.

Γιάκομπσεν: «Θα βρούμε τον τρόπο και θα βελτιωθούμε»

Γεια σας και πάλι!

Στο τελευταίο μας παιχνίδι δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο πρώτο σετ, κάτι που επαναλάβαμε και στο τρίτο, αλλά στη συνέχεια η απόδοσή μας δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε. Δεν ήταν ότι ήμασταν κακοί, απλά κάναμε ορισμένα λάθη τα οποία τολμώ να πω ότι μας κόστισαν τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ.

Θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε σταθερό το επίπεδο της εμφάνισής μας. Κατά τη διάρκεια του ματς είχαμε πολύ καλές στιγμές και άλλες στις οποίες δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε. Από εδώ και στο εξής οφείλουμε να δουλέψουμε σε αυτό για να διατηρούμε την απόδοσή μας σε υψηλά επίπεδα καθ’ όλη τη διάρκεια των παιχνιδιών, ώστε να παίρνουμε εμείς τις νίκες.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως έχω γράψει και στα προηγούμενα blog, είμαστε μια νέα ομάδα, τώρα έχουμε αρχίσει να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον, τόσο όσον αφορά το στυλ παιχνιδιού όσο και εξωαγωνιστικά. Πραγματικά πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα βρούμε τον τρόπο ώστε να φτάνουμε πρώτοι στα τρία σετ και να παίρνουμε τις νίκες που τόσο θέλουμε.

Δεν είμαστε κακή ομάδα, ούτε παίζουμε άσχημα. Έχουμε δυναμική στην επίθεση και παίζουμε παθιασμένα. Απλά θα πρέπει να βρούμε τον ρυθμό μας και να τον σταθεροποιήσουμε για να έχουμε εμείς το πάνω χέρι στα παιχνίδια που ακολουθούν και φυσικά να τα κερδίζουμε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.